Sanat ve İllüstrasyon Etkinlikleri – Uluslararası Online İllüstrasyon Atölyesi “Your Own Voice”

İspanyol İllüstratör Javier Zabala 6 haftalık online bir program olan Your Own Voice III (Kendi Sesiniz III) genç veya profesyonel illüstratörler ve illüstrasyon ile ilgilenen herkese yönelik uluslararası atölyenin 3. sünü gerçekleştirecek.

Organizasyon tarihi: 12 Nisan – 30 Mayıs 2021

Konuşma dili: İngilizce, İspanyolca ve Portekizce.

Javier Zabala 3.sünü gerçekleştireceği atölye hakkında şunları söylüyor;

“Bu atölyenin amacı dünya ile iletişime geçebilmek için kişisel bir yol bulmak, kendimiz olmak, yani ‘kendi sesimizi bulmak’. Biz bu kursta resimli kitap yapmayacağız ama birlikte herhangi bir sanatsal proje ile karşılaşmadan önceki seviyeye ulaşacağız. Yakın hissedeceğiniz ve yoğun bir program olacak. Katılımcılar arasında ve öğretmenle sanatsal ve profesyonel bir etkileşim deneyimi yaşama fırsatına sahip olacaksınız.

Bu kurs için özel olarak oluşturulmuş tekniklerin ders, dosya ve videolarını inceleyebilme fırsatınız olacak ve bunlara istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Merak ettikleriniz ve sorularınız için anında teknik yardım ve hızlı yanıt alabileceksiniz.

Sürekli geri bildirim, motivasyon ve dinamik ve sürekli bir çalışma ortamı elde edeceksiniz.

Kendi olanaklarınıza göre zaman yönetimi yapabileceksiniz.”

Kurs bitiminde sektörün en önemli fuarlarında temsil edilecek olan bir katalog hazırlanacak ve bu katalogda öğrencilerin final projelerinden oluşan bir seçki yer alacak.

İllüstrasyon Arabalar

Daha önce gerçekleşen kurslardaki öğrenciler şunları söylüyor:

“Çevrimiçi bir kursta bu kadar çok şey paylaşabileceğimizi ve bu kadar doğrudan olabileceğimizi hiç düşünmemiştim! Bu, görselliği ve insani teması seven biri olarak benim için gerçekten şaşırtıcı bir şey! Büyük bir samimiyetle söyleyebilirim ki, yalnızca yazılı sözlerle bile çok etkili biçimde iletişim kuruldu; anekdotlar, tavsiyeler ve duygusal destek aldık 🙂 Büyük bir zenginleşme elde ettik (neredeyse gerçeğinden daha fazla, yani … Neredeyse!).

Paola Codutti (İtalya)

Bu altı hafta ne güzel bir yolculuktu! Benim için gerçekten bir dönüm noktasıydı, yaratıcılığı ortaya çıkartan bir baskı, yola devam etmek için bir meydan okumaydı.

Magdalena Algorta (Uruguay)

Bu dersi kendimi daha fazla çalışmaya motive etmek, kendi mesleğimden daha fazla kişiyle tanışmak, dersteki illüstratörlerden ilham almak ve konfor alanımın dışına çıkmaya kendimi ikna edebilmek için katıldım 🙂

Merve Erbilgiç (Türkiye)    

Kendi Sesiniz - İllüstrasyon, Kayalar
Kendi Sesiniz - İllüstrasyon, Kuşa binen kız
Kendi Sesiniz - İllüstrasyon, Dans eden insanlar

Atölye hakkında daha fazla bilgi ve kayıt için; https://laboratorioemilia.com/web/la-voz-propia-2021/?target=english

Shhhbooks, La Casa Oblicua ve Laboratorio Emilia’ya teşekkür eder ve başarılarının devamını diler.