İllüstratörler Platformu – Eğitim ve Akademi Komitesi Çalıştayı

Bugün sizlere İllüstratörler Platformu’nu tanıtmak ve Eğitim ve Akademi Komitesi Çalıştayı hakkında bilgi vermek istedik.

İllüstratörler Platformu ve Eğitim ve Akademi Komitesi Çalıştayı

İllüstratörlerin yurt içi ve yurt dışı pek çok alanda görünür olmalarını sağlamak ve ilerleyişini desteklemek amacıyla kurulan İllüstratörler Platformu, Türkiye’de illüstrasyonun kendine özel bir alan yaratmasına destek olurken, bu gelişime çalışmalarıyla katkıda bulunuyor. Komite başkanlığını sanatçı ve akademisyen Prof. Dr. Nazlı Eda Noyan’ın üstlendiği, illüstrasyon eğitimini ve akademinin illüstrasyonun gelişimindeki rolünü ele alacak  ‘’Eğitim ve Akademi Komitesi Çalıştayı’’ 17 Aralık Saat : 16:30-19:30’da gerçekleşecek. 

Eda Noyan Gölge Oyunu

Farklı komite buluşmalarıyla ilerleyecek çalıştaylar serisinin ana hedefi mesleki tanımlama, mesleki standartlar ve hukuki haklar ile ticari teamüllerin iyileştirilmesi olacak. Çalıştay, illüstratörlerin hukuki ve mesleki hakları konusunda hem işi yapan hem de işverenin bilinçlenmesi sağlayacak, sektörler arası farkındalık oluşturacak.

İllüstratörler Platformu’nun çalıştayına katılmak için buradan başvuru yapabilirsiniz;  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5OSXHgC-Ii6W0_YKhhAAbfgMmV-RM5c15VxUNGflgPQ7J7w/viewform

Etiketler:

İllüstrasyonun gelişmesine katkıda bulunmuş sanatçılar hakkında bilgi edinmek isterseniz; Jozef Wilkoń hakkındaki yazımıza bu link’ten ulaşabilirsiniz.